Telia er noe graps!

img_2228

Hvis du får en telefon fra en hyggelig telefonselger fra Telia, legg på, skru av telefonen, legg den i frysen og løp!

Hvis ikke blir det en dyr samtale. Vi la ikke på…

I år har vi over 300 reisedøgn i inn og utland. Vi er avhengig av god dekning og billig priser i utlandet. Derfor var det jo som å vinne Lotto da det ringte enn smørblid svensktalende selger fra Telia og tilbød fri tale og internett i hele Europa til den nette pris av 323,- i måneden. Hurra tenkte vi og byttet over med det samme.

De neste to ukene var vi igjen på reise rundt i det vakre landet vårt. Mesteparten av turen fikk vi være ufrivillig helt for oss selv. Det var nemlig ingen som fikk tak i oss og vi fikk ikke kontakt med andre. Skjermen på vår mobile bestevenn var ikledd den lite sjarmerende setningen: “Ingen tjeneste”.

Jeg tror ingen som kjenner meg vil beskylde meg for å være særlig tålmodig. Derfor gikk det åt skogen med hele Telia og etter tre dager var vi tilbake hos vår trofaste venn Talkmore.

Med full dekning (hvertfall på telefonen..) reiste vi videre uten å ofre Telia en tanke. Helt til i dag her vi sitter i Kautokeino og forbereder morgendagens turnepremiere i Hammerfest…

Plutselig tikket det inn en mail fra Telia med en faktura på 8323,48,-

Min første reaksjon var latter og min første tanke var at nå blir vi lurt. Men neida. Brudd på avtale og bindingstid og vipps en deilig regning.

Det føltes urimelig at Telia tilbyr et produkt, altså telefondekning, som det raskt viser seg at de ikke er i nærheten av å levere, bortsett fra i sentrale områder. Så når jeg sier “dette holder ikke mål, jeg vil ha kjøpet opphevet”. Da svarer Telia med å ilegge oss en kanselleringsbot på 3000,- pr abonnement++.

Så, kjære venner.. Hold dere langt unna Telia! Det er bare noe graps!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s